Wie zijn wij?


Wij zijn een eerstelijnspraktijk voor kleine huisdieren, waar erg veel belang wordt gehecht aan een persoonlijke en vriendelijke aanpak.


cecile

Cecile Vanherle dierenarts

Afgestudeerd aan de universiteit van Gent in 1989 en sindsdien onafgebroken actief als dierenarts kleine huisdieren. In eerste instantie deeltijds en als vervanger van collega’s, maar reeds vanaf 1990 daarnaast ook in de eigen praktijk in Munsterbilzen. Sinds het voorjaar van 2000 voltijds actief in Zutendaal.

 

 
  

  evaEva De Wit dierenarts


Afgestudeerd aan de universiteit van Gent in 2008. Eva deed een 4-tal jaar vervangingen in diverse kleine huisdierenpraktijken, o.a. ook in Frankrijk en Luxemburg. Zij is sinds april 2012 deeltijds en sinds januari 2014 voltijds werkzaam in onze praktijk.

  

     

debbiee  Debbie Clerx dierenartsassistente

In 2010 liep Debbie een stage in onze praktijk en de daaropvolgende jaren kwam ze in de zomer telkens terug als jobstudente. Sinds april 2012 is zij één van onze vaste assistentes.

 

 

  

inge

Inge Joosen dierenartsassistente

Begin 2019 kwam Inge onze assistente Debbie vervangen tijdens haar bevallingsverlof. Zij kreeg bij ons haar verdere opleiding en vult sindsdien met enthousiasme ons team aan.